Site icon svakodnevno.me

Fran Brodić vratio se u Dinamo, ostaje na posudbi u Varaždinu

Fran Brodić vratio se u Dinamo, ostaje na posudbi u Varaždinu

Zahuktalo se u Maksimiru zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka. Nakon Arijana Ademija (32), u Dinamo se vratio i Fran Brodić (26), devet godina nakon što je naprasno kao veliki talent otišao u Club Brugge.

Doduše, neće još zaigrati za “modre”, Sergej Jakirović odlučio ga je zakapariti i do kraja sezone ostaviti na posudbi u Varaždinu, gdje igra fantastično ovo ljeto: šest golova i asistencija u šest utakmica.

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

– Jako sam sretan zbog povratka u ovaj veliki klub. Za mene je u Dinamu na neki način sve počelo i oduvijek sam Maksimir smatrao svojim drugim domom. Činjenica što me klub odlučio vratiti u svoje redove u mojim najboljim nogometnim godinama potvrda je da se razvijam u dobrom smjeru, ali i motivacija da nastavim s daljnjim radom i trudom kako bih dodatno napredovao. Zahvaljujem svima u klubu što su mi omogućili da se vratim – rekao je Brodić.

U prvom je mandatu u Dinamu odigrao sedam utakmica uz dva gola. Prije Varaždina igrao je i za Royal Antwerp, Roeselare, Cataniju na posudbi iz Bruggea, potom bio bez kluba pa otišao u talijanskog niželigaša Reggio Audace. Preko Kustošije je u jesen 2020. krenuo novi uspon, prvo ga je dovela Gorica, a onda i Varaždin prošlo ljeto.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL



Source link

Exit mobile version