Site icon svakodnevno.me

Koreografkinja Gloria borit će se za titulu ‘Superstara’: ‘Bitan mi je svaki komentar koji ću dobiti’

Koreografkinja Gloria borit će se za titulu ‘Superstara’: ‘Bitan mi je svaki komentar koji ću dobiti’


Glazbeni show ‘Superstar’ kreće već u subotu, 23. rujna od 20.15 sati na RTL-u, a jedna od onih koja će svoje vještine pokazati pred žirijem i publikom je i koreografkinja, zvijezda TikToka i majka blizanaca Gloria Hršak. 

Što to čini osobu ‘superstarom’? Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković slažu se u jednom – to je karizma, energija, talent i istinska predanost. 

Gloria se na ‘Superstar’ brzo odlučila prijaviti, rekla je sebi, kaže, ‘sad ili nikad’.

– Kada je u pitanju podrška, nisam baš osoba koja govori svaki svoj sljedeći korak drugima tako da u početku nije bilo podrške jer nitko nije znao što se događa. Kasnije kad su saznali su bili sretni i rekli: ‘Probaj, nemaš što izgubiti’ – rekla je.

Foto: RTL

Iako se glazbom nikada nije bavila profesionalno, za istu je iznimno vezana, obzirom da se bavi plesom, koji je njezina velika ljubav.

– Ples i ja smo u vezi od moje 14. godine kada je sve krenulo. Prijateljica me nazvala jedne večeri, rekla da je vidjela kako se otvaraju upisi u jednom plesnom klubu, otišle na probni trening i na tom treningu se jednostavno zaljubila u ples. Smatram da me ples oblikovao u osobu kakva sam danas – jasna je rekla Gloria. 

Foto: RTL

Plesom se bavi 13 godina i kroz njega je prošla svašta.

– Plesom se bavim nekih 13 godina i svašta sam prošla. Od studijskih produkcija, natjecanja na regionalnom i državnom nivou, underground battleova,  plesnih kupova, kampova i konvencija, sudjelovanja u spotovima, televizijskih emisija… Zahvalna sam plesu jer mi je dao kvalitetne ljude koji su mi vremenom poslati najbolji prijatelji, a od svega što pamtim u cijelosti je osjećaj koji mi ples izazove svaki put kad stanem na pozornicu. U tom trenutku živiš u svom svijetu i to je neprocjenjivo – objasnila je.

Foto: RTL

Kreativka je, bavi se i društvenim mrežama, a usto je Gloria majka blizanaca.

– Blizanci su nam stigli za vrijeme pandemije koronavirusa, a u srpnju ove godine napunili su već tri godine! Vrijeme stvarno brzo prolazi. Vole plesati i imaju ritma, kod kuće stalno slušamo glazbu tako da ples kreće spontano. Voljela bih da u budućnosti imaju bilo koji hobi koji ih uveseljava. Možda to bude i ples pa krenu stopama mame i tate – otkriva ponosna mama.

Foto: RTL

Slavnog žirija se ne pribojava, no ima veliko poštovanje prema ekipi kojoj će zapjevati!

– Ne bih rekla da se pribojavam komentara, nego imam velikog poštovanja prema njima. Veliki su umjetnici i izgradili su nešto o čemu većina kandidata sanja. Uložili su puno truda, vremena, volje, ali i talenta da ispune svoju želju i uspjeli su. Upravo iz tog razloga mi je jako važan komentar od svakog člana žirija – jasna je Gloria. 

– Naučila sam tijekom života da se ničemu ne nadam, već da dajem 200 posto i idem korak po korak. Ne želim si stvarati pritisak, već volim sve što je povezano s glazbom i pjevanjem i zato sam tu. Kao što bi rekla pjevačica Sara Jo: ‘U ovoj sam priči zbog muzike – zaključila je ova svestrana djevojka. 

Foto: RTL

Foto: RTL



Source link

Exit mobile version