Site icon svakodnevno.me

VIDEO Kako je Hajduk srušio Lokomotivu

VIDEO Kako je Hajduk srušio Lokomotivu

Dva poraza od Istre i Gorice itekako su uzdrmala Hajduk i pokvarila atmosferu oko kluba. Utakmica protiv Lokomotive bila je idealna prilika da se iskupe pred svojim navijačima. I uspjeli su. Splićani su slavili 1-0 u 9. kolu HNL-a.

Pritisak je bio ogroman, vidjelo se to i na igračima Hajduka, ali kako je vrijeme odmicalo, preuzeli su inicijativu i žestoko pritisnuli Lokose. Sijevale su šanse, Nikola Čavlina branio je zicere, a jedan gol je bio i poništen zbog minimalnog zaleđa. Apsolutno ništa nije htjelo ući u gol, a onda se ukazao Emir Sahiti koji je zapalio više od 12 tisuća navijača na Poljudu.

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Prvo je pokušao ubaciti u peterac Lokomotive, lopta mu se vratila nazad, došao je do ruba šesnaesterca, izbacio se na desnicu pa fenomenalno pogodio desni kut! I čudesni Čavlina ovaj put je bio nemoćan. Bio je to fenomenalan udarac, snažan i savršeno precizan. Projektil kojeg bi i dvojica golmana teško obranila.

Gol pogledajte OVDJE

Hajdukovcima je nakon tog gola s pleća palo breme teško nekoliko tona, a konačno je i trener Ivan Leko mogao odahnuti. Klub je došao do jako bitna tri boda i došao k sebi nakon teškog razdoblja. 

 



Source link

Exit mobile version