Site icon svakodnevno.me

Kakav šok za Bjelicu: Trabzon vodio 2-0 pa izgubio u završnici!

Kakav šok za Bjelicu: Trabzon vodio 2-0 pa izgubio u završnici!

Pobjeda protiv Bešiktaša bila je ogromna injekcija samopouzdanja igračima Trabzonspora. Nenad Bjelica blistao je od sreće, njegova momčad djelovala je kao da može pobijediti bilo koga. A u sljedećem kolu čekao ih je ne pretjerano jaki Hatayspor…

Trabzonspor je sa statusom favorita došao u goste Hataysporu koji je propustio proljetni dio prošle sezone zbog razornog potresa koji je pogodio tu tursku regiju, ali je pretrpio težak poraz od 3-2 i to nakon što je vodio 2-0!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bjeličini izabranici dominirali su od samog početka, poveli su preko Edina Višće u 44. minuti, a na 2-0 je povisio Paul Onuachu u 62. minuti. Sve je upućivalo na to kako će to biti još jedna rutinska pobjeda, četvrta u sezoni. A onda šok u samoj završnici. Trabzonspor je u nekoliko minuta ostao bez pobjede. 

Žilavi domaćini nisu se predavali. Rivas je u 72. minuti smanjio na 2-1, a u 88., dok su igrači Trabzonspora mislili da su spakirali tri boda, Lamkel je izjednačio na 2-2. I da šok bude potpun, pobrinuo se Dele-Bashiru koji je u 97. minuti, u doslovno zadnjim sekundama, donio veliku pobjedu svojoj momčadi.

Video pogledajte OVDJE 

Filip Benković odigrao je čitavu utakmicu za Trabzonspor, dok Tonio Teklić nije ulazio u igru. Mislav Oršić, prema posljednjim informacijama, trebao bi se vratiti u veljači.



Source link

Exit mobile version