Site icon svakodnevno.me

Trener Man. Uniteda u ratu s mladom zvijezdom! Zabranio mu je čak i dolazak u kantinu

Trener Man. Uniteda u ratu s mladom zvijezdom! Zabranio mu je čak i dolazak u kantinu

Jadonu Sanchu (23) zabranjen je ulazak na sve terene i prostorije koje koristi prva momčad Manchester Uniteda, pišu engleski mediji. 

Krilni napadač “crvenih vragova” u svađi je s trenerom Erikom ten Hagom, kojega je praktički nazvao lažljivcem, nakon što je Nizozemac opravdao njegovo neuvrštavanje u momčad za gostovanje kod Arsenala manjkom zalaganja na treninzima. Sancho se tada o svemu oglasio na društvenim mrežama i poručio da je on samo žrtveno janje zbog loših rezultata kluba, zbog čega je izbačen iz prve momčadi.

Foto: PHIL NOBLE

Nekoliko igrača navodno se požalilo zbog takvog odnosa Ten Haga prema Sanchu, no Nizozemac nastavlja rat s mladom zvijezdom. Navodno mu je zabranio dolazak u sve prostorije koje koristi prva momčad, pa čak i u kantinu!

Engleski mediji tvrde da bi se čitava situacija mogla riješiti jednom riječju: “Oprosti”, ali da ona neće doći od strane trenera. Ipak, prema trenutnoj situaciji, Sancho je bliže odlasku, nego ostanku u klubu.

Foto: Lucas Peltier

Podsjetimo, Manchester United je 2021. doveo Sancha iz dortmundske Borussije za 85 milijuna eura, a engleski je reprezentativac u dvije sezone odigrao 82 utakmice u svim natjecanjima i pritom zabio 12 golova, uz šest asistencija.



Source link

Exit mobile version