Site icon svakodnevno.me

HNL Hajduk – Dinamo: Izjave Emira Sahitija

HNL Hajduk – Dinamo: Izjave Emira Sahitija

Svaki derbi je težak, hvala Bogu da smo pobijedili. Svi smo sretni. Na Rujevici nas čeka teška utakmica, moramo otići tamo i pobijediti. Imam li energije? Uvijek, ja ću uvijek biti spreman. Atmosfera je bila odlična, ovo nema nigdje. Veoma smo sretni što imamo ovakve navijače. Kako kaže naš predsjednik, bit će toga još, rekao je junak Hajdukove pobjede (1-0) nad Dinamom Emir Sahiti.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukovci slave s Torcidom

Video: Tomislav Gabelić/24sata

Kod proslave pogotka podiže ruke u zrak u čast pokojne majke Zefire Sahiti. 

– Svaki gol je za nju. Nisam nikad zabio u derbiju na Poljudu, ovo mi je prvi. Ujedno i najdraži u karijeri. Stvarno sam presretan.

Pogodak odluke pao je u 59. minuti. Bio je to šah-mat u tri poteza.

– Reakcija je bila super, pogodio sam kut. Pritisak? Kakav pritisak. Moramo biti sretni zbog ove atmosfere i ostaviti srce na terenu. Puno je utakmica do kraja, moramo svaku dati sve od sebe. Ovo je velika pobjeda za nas. Sretni smo, ali moramo ovu utakmicu zaboraviti i krenuti dalje. Svaka čast treneru što je dobro analizirao Dinamo, svi su dali srce, uživamo – rekao je Sahiti, a zatim prokomentirao izjavu Ivana Leke koji je rekao ‘mene mogu smijeniti, ali Emir će uvijek igrati u prvih 11’.

Statistika Emira Sahitija protiv Dinama

Foto: Sofascore za 24sata

– Baš sam sretan. Imam njegovo povjerenje. Nadam se da će biti sve više golova i asistencija.

Hajduk je ranije ovog tjedna prešao brojku od 100 tisuća članova.

– Nećemo stati na 100 tisuća! Bit će ih još više. Ovo je Hajduk, ovo je nevjerojatno. Presretni smo ovom pobjedom. Čestitke suigračima i navijačima.

Rijeka?

– Čeka nas teška utakmica. Idemo pobijediti.

POGLEDAJTE VIDEO: BRAČANI ZAPJEVALI ZA HAJDUK



Source link

Exit mobile version