Site icon svakodnevno.me

Carlo Ancelotti objasnio zašto je Luka Modrić bio na klupi Reala

Carlo Ancelotti objasnio zašto je Luka Modrić bio na klupi Reala

Real Madrid gostovat će u Napulju u drugom kolu grupne faze Lige prvaka kod Napolija nakon minimalne pobjede u prvom kolu nad Union Berlinom.

Kapetan reprezentacije Hrvatske, prvi put u svojoj karijeri, Luka Modrić (38) nije igrao u dvije uzastopne utakmice za Real Madrid, a da nije ozlijeđen ili suspendiran. Tako je utakmice španjolskog prvenstva protiv Las Palmasa i Girone gledao s klupe, a upravo je susret s Napolijem prilika da Modrić dobije nove minute na travnjaku. 

Foto: VINCENT WEST

Situaciju je uoči utakmice komentirao i strateg Reala, Carlo Ancelotti.

– Zašto Luka Modrić nije igrao u zadnjim utakmicama? Jasno mi je zašto to mnoge iznenađuje, ali igrao je protiv Union Berlina i Atletico Madrida. Imamo puno dobrih veznjaka. Luka nema nikakvih problema s nama i mi nemamo nikakvih problema s njim – rekao je Ancelotti.

Foto: VIOLETA SANTOS MOURA

Talijan je potvrdio kako Modrić nema problem s ozljedom.

– Sve je u redu s Modrićem. Nije igrao, ali to ne znači da neće igrati sutra ili u utakmici nakon. Jedan dan je na klupi Modrić, a drugi je to Kroos, Tchouameni ili Camavinga. Uvijek netko mora ostati na klupi.

 ‘Kraljevski klub’ započeo je novu eru koju predvodi Modrićev nasljednik, Jude Bellingham (20).

Foto: ALBERT GEA

Senzacionalni Englez zabio je sedam golova uz dvije asistencije u osam utakmica za Real u svim nastupima, a Modrić svoje prilike uglavnom dobiva s klupe. Odigrao je samo 206 minuta u šest utakmica u La Ligi, od čega je tek dvije počeo od prve minute. Modrić je u zadnjoj godini ugovora s Realom, a još nije odlučio o svojoj budućnosti



Source link

Exit mobile version