Site icon svakodnevno.me

Carlo Ancelotti: Luka Modrić pokazao je ono što očekujem

Carlo Ancelotti: Luka Modrić pokazao je ono što očekujem

Real Madrid u drugom je kolu Lige prvaka u uzbudljivoj utakmici s 3-2 pobijedio Napoli. Talijanski prvak najveći je rival Realu u skupini C, ali ‘kraljevski klub’ osvojio je tri boda na teškom gostovanju u Italiji.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) ušao je s klupe u drugom poluvremenu i time odigrao prve minute nakon gradskog derbija protiv Atletico Madrida u kojem je izašao iz igre nakon 45 minuta. Modrić je bio ‘zakucan’ na klupu u utakmicama protiv Las Palmasa i Girone, ali dočekao je svoju šansu, makar s klupe.

Foto: CIRO DE LUCA

Naime, Modrić je prvo kolo Lige prvaka protiv Union Berlina igrao od prve minute, ali trener Carlo Ancelotti dao je priroritet Toniju Kroosu protiv talijanskog prvaka, kojeg je Modrić zamijenio u 65. minuti utakmcie.

– Modrić je odigrao ono što smo od njega tražili. Donio nam je mnogo iskustva i dao nam je veću kontrolu igre. Odigrao je 30 minuta na vrlo visokoj razini, on može doprinijeti. Pokazao je ono što tražim od igrača koji ne igra i malo je ljutit. Luka je fantastičan – rekao je Ancelotti nakon utakmice.

Foto: CIRO DE LUCA

Modrić je ove sezone odigrao samo tri utakmice od prve minute, ali i dalje je važan igrač Ancelottiju. Talijanski strateg zadovoljan je utakmicom koja mu je donijela vrh skupine…

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv rivala koji je bio pun motivacije. Dobro smo odigrali i napravili smo ono što smo trebali. U prvom dijelu smo bili vrlo dobri, ali penal je promijenio stvari. Patili smo deset minuta. Mislim da sam pronašao dobru kombinaciju s Viniciusom, Rodrygom i Bellinghamom u napadu.

Čudesni Jude Bellingham (20) zabio je već osmi gol u devet nastupa za ‘kraljeve’. Podsjetimo, senzacionalni Englez došao je iz Borussije Dortmund kao zamjena za Modrića, ali pokazao se kao novim vođom Reala.

Foto: ALBERT GEA

– Iznenađen sam jer ima 20 godina, a ponaša se kao da ima 30. Uvijek je tako usredotočen na igru, rijetkost je vidjeti to u tako mladom nogometašu. Naravno, i iznenađujuće – zaključio je Ancelotti nakon utakmice.



Source link

Exit mobile version