Site icon svakodnevno.me

Španjolci pišu da bi Luka Modrić mogao otići u Manchester United

Španjolci pišu da bi Luka Modrić mogao otići u Manchester United

Reprezentativna stanka je završila, nogometaši su ponovno u klubovima, a za neke to znači i novi susret s klupom. Među njima je ove godine i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37) koji u Real Madridu više nema ulogu kakvu je imao, a i sam je istaknuo da bi više volio igrati. No, Carlo Ancelotti ima druge planove i zato ga je pozvao na razgovor.

Kako pišu španjolski mediji, talijanski je stručnjak objasnio Luki kako je on i dalje jako važna karika u madridskom Realu, samo što sad više računa na mlade veznjake koje je doveo – Judea Bellinghama (19), Eduarda Camavingu (20) i Aureliena Tchouamenija (23). Modrić je u istoj situaciji s kolegom Tonijem Kroosom (33) koji je nekad činio nezamjenjiv vezni red, a danas je na klupi.

Foto: CIRO DE LUCA

A navodno bi se u priču mogao uplesti Manchester United. Engleski velikan ima problema u kadru, a Diario piše kako će Modrić pričekati dva mjeseca da vidi što će mu biti s karijerom među ‘kraljevima’, ali i kako ne bi čudilo da Luka promijeni klub na zimu.



Source link

Exit mobile version