Site icon svakodnevno.me

Futsal Dinamo primio četiri gola u Ligi prvaka za minutu i pol!

Futsal Dinamo primio četiri gola u Ligi prvaka za minutu i pol!

Navijači Dinama mjesecima su iščekivali spektakl u Domu sportova. Futsal Dinamo je osvajanjem prvenstva Hrvatske prvi put u povijesti osigurao Ligu prvaka, a pripala mu je ta čast da glavnu rundu organizira u Zagrebu.

U utorak su razbili švedski Orebro 8-1. Susret je bio riješen u osam minuta, no igrači Futsal Dinama su i uoči turnira znali kako će im ključna utakmica za prolazak biti ona protiv poljske Lubawe.

Bad Blue Boysi najavili su spektakl i paklenu atmosferu, a igrači Dinama bili maksimalno motivirani i spremni. No, tek što je utakmica krenula, navijače je dočekao šok. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Poljaci su utrpali čak tri gola za 59 sekundi igre, a nakon minutu i 24 sekunde na semaforu je stajalo 4-0 za goste. Tragičar je prvo bio Postružin koji je zabio autogol, a zatim je dva utrpao Raskowski. Četvrti je zabio Claudinho. 

Navijači su još pristizali u dvoranu početkom utakmice i nisu mogli vjerovati što vide na semaforu. Neki su mislili da se pokvario. U šestoj minuti bilo je 5-0. 

Bez obzira na hladan tuš na samom početku i praktički bezizlaznu situaciju, pjesma iz grla Bad Blue Boysa ne staje od prve minute. Pokušavaju trgnuti i probuditi svoje igrače…

Ovaj poraz dovodi hrvatskog prvaka u tešku poziciju za plasman u daljnju fazu. Samo prvoplasirana momčad iz skupine ide dalje, a njima je preostao još susret protiv Titograda. 



Source link

Exit mobile version