Site icon svakodnevno.me

Zrinka Ljutić u drugoj vožnji Söldena

Zrinka Ljutić u drugoj vožnji Söldena

Posljednjeg listopadskog vikenda tradicionalno počinje skijaška sezona u Svjetskom kupu veleslalomom u Söldenu, a Hrvatska već ima fantastičan rezultat. Jedina predstavnica Lijepe Naše Zrinka Ljutić (19) bit će najmanje u prvih 20!

POGLEDAJTE INTERVJU SA ZRINKOM;

U velikom intervjuu ugostili smo 19-godišnju Zrinku Ljutić, najmlađu skijašicu koja je u ovogodišnjoj sezoni završila na postolju Svjetskog kupa. Ispričala nam je kako je započela sa skijanjem, što radi kada sezona skijanja završi i što joj najviše nedostaje kada je daleko od kuće.

|
Video: 24sata Video

Zagrepčanka je sa startnim brojem 48 odlično ušla u utrku i nakon prvog prolaza imala 10. vrijeme, ali je prije drugog prolaznog vremena napravila veliku pogrešku i uspjela se iščupati da završi među prvih 30 peti put zaredom u toj disciplini uz zaostatak od 3,17 sekundi. U prijašnjim je utrkama osvojila 19. i 25. mjesto u Kranjskoj Gori, odnosno Kronplatzu, dok u Kronplatzu i Äreu nije završavala drugu vožnju.

U drugoj je vožnji, pak, vodila gotovo cijelo vrijeme do prije cilja ispred Amerikanke Paule Moltzan, a onda ušla u cilj sa zaostatkom od 24 stotinke. No i to joj je donijelo veliki pomak u poretku.

Vodi Talijanka Federica Brignone ispred Šveđanke Sare Hector, koja zaostaje pola sekunde, i Slovakinje Petre Vlhove (+0,63). Prijenos druge vožnje je na HTV-u 2 i Eurosportu.

Rezultate s veleslaloma u Söldenu UŽIVO možete pratiti OVDJE.



Source link

Exit mobile version