Site icon svakodnevno.me

Dalić na popis vatrenih stavio Pjacu, Budimira za Hrvatska – Armenija

Dalić na popis vatrenih stavio Pjacu, Budimira za Hrvatska – Armenija

Tri tjedna uoči završnice kvalifikacija za Europsko prvenstvo Zlatko Dalić objavio je popis za okršaje s Latvijom 18. studenog u Rigi i Armenijom 21. studenoga u Zagrebu. Nadamo se njegov posljednji popis u kvalifikacijama za Euro 2024. Jer ako nam Turska i(li) Armenija pomognu, a “vatreni” odrade svoj posao, ipak će izravno na EP. U protivnom nas čeka buran playoff u ožujku.

Dalić o lošoj igri Vatrenih i ustaškoj koračnici: ‘Ne razumijem tko to organizira’

|
Video: 24sata/pixsell

Bio je ovo jedan od najiščekivanijih popisa u Dalićevom mandatu. Jer izbornik je nakon poraza od Turske i Walesa najavio promjene, da izvadi neke igrače iz komforne zone. Pa je došao gledati Rijeku, pa su krenula nagađanja da će na popisu biti Ivanović, Marco Pašalić, Melnjak, Baturina, Mišić…, a provukla se i opcija povratka Ivana Rakitića i Ante Budimira.

Nova su imena na popisu Lecceov stoper Marin Pongračić, u veznom se redu vratio Luka Sučić, a u napad Ante Budimir, koji ne zabija puno u Osasuni, ima pet golova ove sezone u 13 utakmica u svim natjecanjima, ali igra u životnoj formi. 

Foto: Igor Kralj, Igor Šoban/PIXSELL

S popisa su ispali Vlašić, Barišić, Brekalo, Musa i Beljo, koji su na listi pretpoziva, kao i Melnjak, Baturina i Ivanović.

Lider HNL-a Rijeka tako sada ima dva igrača među “vatrenima”, Dinamo jednoga, a Hajduk više nikoga.



Source link

Exit mobile version