Site icon svakodnevno.me

Perković i Sučić nakon Dinamo – Lokomotiva 2-1

Perković i Sučić nakon Dinamo – Lokomotiva 2-1

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 2-1 u dramatičnoj završnici nedjeljne utakmice 13. kola HNL-a za mir u kući, doslovno jer je u taj dvoboj ušao s četiri poraza u pet utakmica i gubio od četvrte do 94. minute.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Sažetak utakmice 13. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Dinama i Lokomotive (2:1)

|
Video: MAXSport/Hrvatski Telekom

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Mauro Perković zaigrao je za “modre” nakon što je dvije utakmice bio rezerva.

– Od samog početka je bilo jako teško, rano smo primili nesretni gol, ali smo nastavili vjerovati, borili se do zadnje minute, davali sve od sebe i znali da ćemo preokrenuti ako tako nastavimo jer smo kroz cijelu utakmicu bili bolja momčad. I vratilo nam se. I u prošlim utakmicama smo stvarali puno šansi, ali nismo zabijali. Danas nam se sve to vratilo – kazao je bivši igrač Istre i dodao:

– Želio bih posvetiti pobjedu navijačima, oni su cijelo vrijeme uz nas. Znamo da nemamo bajne rezultate u zadnjih pet-šest utakmica. Mi se borimo, dajemo sve od sebe, nadam se da će nam se sad sve to vratiti. Ovo nam jako puno znači, dići će nam samopouzdanje maksimalno. Nijedna utakmica nije laka, moramo nastaviti davati sve od sebe kako bismo pobjeđivali.

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Petar Sučić ušao je s klupe u 86. minuti umjesto Arijana Ademija, a posebno ga je pohvalio trener Sergej Jakirović.

– Čitav tjedan se pripremamo za utakmicu, da od prve minute pokažemo da smo Dinamo i da se nas sve pita. Ali možemo mi planirati što god, dogodi se ta nesreća, četvrta minuta, odmah primiš gol i onda se oni dignu. Mi smo se polako uvodili u utakmicu, bili sve dominantniji, pogotovo u drugom poluvremenu gdje smo pritisnuli, nismo im dali praktički da dišu. Ovo smo izvukli na karakter cijele momčadi i idu joj sve čestitke – rekao je Sučić.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ogroman je pritisak bio na momčadi nakon poraza od Gorice i Viktorije Plzen.

– Ovih dana je medijski popraćeno i od navijača i od svakog živog da nije išlo kako treba, ne ide nas nikako. Trudili smo se kao što smo se i prije trudili, kako ćemo se nastaviti truditi i davati sve od sbe. Bila je kriza rezultata, nadam se da će nam ovo biti vodilja za ubuduće da nikad ne treba odustati, da trebamo nastaviti davati sve od sebe. Zahvalio bih navijačima koji su ostali do kraja utakmice bodriti nas. Vratili smo im s dva gola i pobjedom. Ispalo je najslađe moguće – dodao je Sučić.



Source link

Exit mobile version