Site icon svakodnevno.me

VIDEO Cristiano Ronaldo traži da zamjene suca

VIDEO Cristiano Ronaldo traži da zamjene suca

I dok je njegov najveći rival Lionel Messi (36) u ponedjeljak pokupio čak osmu Zlatnu loptu,  Cristiano Ronaldo (38) je preskočio ceremoniju dodjele te prestižne nagrade zbog nogometnih obaveza u Saudijskoj Arabiji.

Naime, njegov je Al Nassr u četvrtfinalu ugostio Al-Ettifaq, a Ronaldo, Marcelo Brozović i društvo prošli su u iduću fazu natjecanja nakon teške pobjede od 1-0 do koje su došli tek nakon produžetaka. Pobjednički gol zabio je Sadio Mane u 107. minuti, a spomenimo kako je Brozović odigrao prve minute od utakmice Hrvatske i Walesa u kvalifikacijama za Euro.

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL

Ronaldo je od samog početka pokazao nervozu. U 12. minuti dobio je žuti karton zbog prigovora sucu koji mu nije htio suditi slobodan udarac, a možda ima i sreće što ga u sudačkoj nadoknadi drugog dijela sudac nije poslao u svlačionicu.

Naime, Anderson Talisca naizgled je doveo Al Nassr u vodstvo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Čileanac Piero Maza isprve je priznao njegov gol, ali nakon provjere VAR-a, poništio je gol Talisce zbog zaleđa Ronalda, koji je utjecao na igru.

Foto: Ahmed Yosri/REUTERS

Portugalac je imao slikovitu reakciju. Prema klupi je rukama signalizirao kako bi trebali napraviti zamjenu, a zatim je pokazao na suca, jasno sugerirajući kako je nezadovoljan odlukom Maze.

Njegovu reakciju možete pogledati OVDJE.

Al Nassr se teško izborenom pobjedom plasirao među osam najboljih momčadi Kupa koji obuhvaća sve klubove iz prve i druge saudijske lige.

Bišćan izbacio Bilića

U ranijem susretu saudijskog Kupa Al Shabab je nakon produžetaka izbacio Al Fateh s 2-1.

Tako je u dvoboju hrvatskih trenera bolji bio Igor Bišćan, koji je nedavno preuzeo klubu Al Shababa nakon otkaza u Dinamu, dok Al Fateh vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Al Fateh je poveo u 21. minuti golom Cristiana Tella, a bivši napadač Atletico Madrida Yannick Carasco zabio je golove u 59. i 115. minuti koji su donijeli preokret Bišćanovom klubu.



Source link

Exit mobile version