Site icon svakodnevno.me

HNL Hajduk – Rudeš: Poljud zviždao igračima, navijači su jako nezadovoljni igrom

HNL Hajduk – Rudeš: Poljud zviždao igračima, navijači su jako nezadovoljni igrom

Pobjedu piši, igru briši. U te četiri riječi stala bi izvedba nogometaša Hajduka koji su s minimalnih 1-0 pobijedili ‘fenjeraša’ HNL-a prvijencem Trajkovskog. Slavlje je tu, no navijače Hajduka brine slaba igra njihovih ljubimaca, koji su zadnjih 15-ak minuta preživljavali i jedva izbjegli da ne prime gol od Rudeša, zadnje momčadi prvenstva.

Susret je uživo na Poljudu gledalo 13.682 navijača. I velika većina nije bila zadovoljna. Pa su navijači Hajduka zviždali svojim nogometašima u nekoliko navrata.

Glasni su bili zvižduci na kraju prvog poluvremena, ali najglasniji kada je sudac Dario Bel označio kraj utakmice. Ni komentari po društvenim mrežama nakon susreta nisu idealni. Donosimo neke od njih.

Statistika utakmice Hajduk – Rudeš

Foto: Sofascore za 24sata

– Katastrofa. Ovo je dno dna, s ovom igrom ne piše nam se dobro.

– Jadno da jadnije ne može… Ali eto, 3 boda…

– Kaže se važna su tri boda. Da, slažem se. Ali… Da bi se prvak bio treba imati igru, a mi je nemamo!!! Užas od igre i protiv Jadrana, a o ovoj utakmici bolje da i ne govorim!

– Hajduk igra sam protiv sebe, ovo je užas, sve me bilo strah da se ne ponovi Istra. Igra sramotna. Uz dužno poštovanje Šarliji, Emir Sahiti je zaslužio da bude danas kapetan Hajduka. Jedini .se bori, trči, nešto pokušava i tako u svakoj utakmici. Žalosno, najbolje ne ići u Osijek s ovakvom igrom.

– Kad dignemo kantu na kraju sezone nitko se ovog neće sjećati! Ali moramo bolje!

– Odlično smo izdržali pritisak Reala zadnjih 15 minuta.

– Majko moja šta je ovo. Pa protiv Rudeša ti moraš se trest’ do zadnje sekunde. Pa je li vas stid imalo. Pogledajte se u ogledalo. Tiraj ovo na zimskom prijelaznom roku. Pa ovo je jadno i žalosno.

– Ova ekipa bez Livaje, Krovinovića i Melnjaka je u rangu Istre i Slaven Belupa, samo četiri puta skuplja… – neki su od komentara na društvenim mrežama.

Tablica HNL-a:



Source link

Exit mobile version