Site icon svakodnevno.me

LA LIGA, VIDEO Ante Budimir zabio dva gola hitu prvenstva Gironi

LA LIGA, VIDEO Ante Budimir zabio dva gola hitu prvenstva Gironi

Ante Budimir (32) se početkom tjedna vratio u hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon što je izbornik Zlatko Dalić iznio novi popis za nadolazeće europske kvalifikacije protiv Latvije u Rigi i Armenije u Zagrebu za dva tjedna.

Hrvatski napadač je zaslužio novi poziv, a samo pet dana kasnije potvrdio je dobru formu na susretu 12. kola La Lige gdje je za svoju Osasunu zabio dva gola hitu španjolskog prvenstva Gironi, momčadi koja je ovaj susret dočekala na drugom mjestu iza vodećeg Real Madrida.

Budimir je prvi postigao u 25. minuti sjajno se snašavši na odbijanac i poravnavši rezultat na 1-1. Mirno je pospremio loptu u mrežu visoko iznad Paula Gazzanige te poništio prednost Girone koju je prethodno osigurao Martin u 16. minuti.

>> VIDEO GOLA OVDJE

Idući je stigao u nastavku, u 55. minuti. Johan Mojica je odlično ubacio, a Budimir snažno pucao glavom u donji desni kut. Gazzaniga ni ovaj put nije mogao ništa i Osasuna je okrenula rezultat.

Budimir je tako stigao do sedmog pogotka ove sezone od čega je šest zabio u samo 12 kola elitnog razreda španjolskog nogometa, a jedan dodao u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Ipak, domaćin nije izdržao i Girona se uspjela vratiti. Igrala se 71. minuta kada je Artem Dovbik vratio goste u život zabivši za 2-2.

Utakmica je u tijeku.



Source link

Exit mobile version