Site icon svakodnevno.me

Rezultat karijere Zrinke Ljutić u veleslalomu

Rezultat karijere Zrinke Ljutić u veleslalomu

Znamo kako u slalomu hrvatska reprezentativka Zrinka Ljutić (19) spada u društvo najboljih skijašica svijeta, ali iznimno talentirana skijašica ove je sezone u odličnoj formi i u veleslalomu!

Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS

Nakon što je na prvoj utrci sezone u Söldenu sa startnim brojem 48. ušla u drugu vožnju i ostvarila najbolji rezultat karijere u veleslalomu s 14. mjestom, Zrinka je fantastično skijala i na novoj utrci u američkom skijalištu Killingtonu, završila je je utrku na 13. mjestu s 2,22 sekunde zaostatka nakon 22. vremena prvog laufa.

Zrinka je imala četvrto najbolje vrijeme drugo vožnje, a sporija u drugom laufu od nje bila je i najbolja skijašica svih vremena Mikaela Shiffrin, koja nije uspjela prekinuti “sušu” u Killingtonu. Naime, legendarna američka skijašica u karijeri još nije slavila na veleslalomu u Killingtonu, a mora se zadovoljiti s trećim mjestom u utrci.

Pobijedila je Lara Gut-Behrami iz Švicarske vremenom od 1:53,05, dok je druga završila najbolja iz prvog laufa, Alice Robinson (+0,62s), a treća Shiffrin (+0.81s). Sve ostale skijašice kasnile su više od sekunde za pobjednicom.

Foto: Erich Schlegel

Leona Popović nije završila prvu vožnju veleslaloma, ali hrvatske reprezentativke ponovno su u akciji u nedjelju, kada se u Killingtonu održava slalom. Prva je vožnja u 16 sati, a druga u 19 sati.



Source link

Exit mobile version