Site icon svakodnevno.me

Nova torba kuće Bottega Veneta motivom podsjeća na naše crveno-bijele kvadrate

Nova torba kuće Bottega Veneta motivom podsjeća na naše crveno-bijele kvadrate

Jedna od najtraženijih torbi u svijetu mode ove je godine Sardine, torba pletenog dizajna, s prepoznatljivom ručkom čiji oblik podsjeća upravo na – sardinu. Torbu je Matthieu Blazy, kreativni direktor kompanije, osmislio kao nastavak još jedne planetarno popularne torbe Jodie, koju je osmislio njegov prethodnik Daniel Lee.

Novi izgled, jedan od nekolicine za sljedeće proljeće, neodoljivo podsjeća na hrvatske kvadratiće u prepoznatljivoj crveno-bijeloj varijanti. Sardina torba ima atraktivnu ručku od sjajnog metala koja je nerijetko omotana ili ukrašena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Splitski bračni par izrađuje torbe od drva

|
Video: 24sata/pixsell

Inače, Sardina dolazi i u tamnim varijantama kao što je topla smeđa.

Blazy ima i ideje za večernje izlaske i večere, stoga je srebrna jedna od njemu omiljenih. Inače, intrecciato je dio povijesti kuće, a prošli kreativni direktor ju je vratio kao glavni element.

Tehniku ​​je kompanija prvi puta predstavila krajem šezdesetih.

Bottegu su 1966. osnovali Michele Taddei i Renzo Zengiaro te su ubrzo osmislili način kako da kožnatim proizvodima daju na čvrstoći, radilo se o kožnatim trakama pletenima na specifičan način. Inače, Bottega Veneta bi bilo – venecijanski butik.

Dizajn je danas jedan od najtraženijih u svijetu modnih dodataka, zahvaljujući kreativnim direktorima novijeg doba koji znaju kako osuvremeniti tradicionalni način izrade.

POGLEDAJTE VIDEO: POLICAJCI NAJBOLJI U PREPOZNAVANJU LAŽLJIVACA



Source link

Exit mobile version