Site icon svakodnevno.me

Prepoznajete li ju? Ona već 12 godina nosi vrlo važnu titulu

Prepoznajete li ju? Ona već 12 godina nosi vrlo važnu titulu


Na službenom profilu princa i princeze od Walesa osvanula je nova fotografija, a djevojčica koju su objavili je danas jedna od najpoznatijih žena na svijetu, Kate Middleton (41).

Sharing some festive memories this Christmas because #ShapingUs is all about the vital importance of our early years and the role played by those around us in shaping the rest of our lives.📸 of The Princess, Christmas 1983Don’t miss the Together at Christmas Carol Service… pic.twitter.com/YbtYrZIbmt
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) December 18, 2023

Na fotografiji iz 1983. godine Kate ima nepune dvije godine, a fanovi kraljevske obitelji oduševljeni su slikom i kažu da ih strašno podsjeća na njenog sina, malenog princa Louisa.

Princeza od Walesa sliku je podijelila u sklopu svoje kampanje ShapingUs, u kojoj se promovira važnost djece i roditelja u prvoj godini života.

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Kate i sama svoju djecu uči koliko je bitno pomoći onima kojima je to najpotrebnije pa je tako nedavno s njima posjetila humanitarnu organizaciju Windsor Baby Bank.

Kate i njena djeca slagala su božićne poklone za obitelji i djecu u potrebi, a svi su bili vrlo poslušni. Snimke njihovog posjeta podijelili su iz Kensingtonske palače. 

Foto: Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATIO

Podsjetimo se, Kate je rođena u siječnju 1982. godine u imućnoj građanskoj obitelji. Na fakultetu je upoznala princa Williama za kojeg se udala 2011. godine, nakon deset godina veze. Princeza se često u javnosti pojavljuje u elegantnim odjevnim kombinacijama, a nije strano ni da po društvenim mrežama pišu kako je ‘otmjena’ i ‘pristojna’.

Foto: Profimedia

 





Source link

Exit mobile version