Site icon svakodnevno.me

Bišćan dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji nakon samo dva mjeseca

Bišćan dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji nakon samo dva mjeseca

Nakon neuspješne avanture na klupi Dinama, Igor Bišćan otišao je u Saudijsku Arabiju i preuzeo klupu Al-Shababa 18. listopada. Odlično je krenuo u svoju saudijsku avanturu, izgledalo je kao da će tamo pronaći potrebnu pozitivu. Ipak, nakon samo dva mjeseca dobio je otkaz, javlja portal Ariyadhiah.

#عاجل | #الشباب يقيل إيجور بيسكان المدير الفني من تدريب الفريق الأول لكرة القدم ويعين سعد السبيعي مدرب الفريق الرديف في النادي بدلا عنه موقتًا إلى حين التعاقد مع جهاز فني جديد.( من: @SultanALotaibi0 ) https://t.co/BVWUD7xpfm
— الرياضية – عاجل (@ariyadhiah_br) December 25, 2023

Bišćan nije mogao zamisliti bolji početak na istoku. Slavio je protiv favoriziranog Al-Ittihada, remizirao s Al-Ahlijem i u prve četiri utakmice upisao tri pobjede.

Tu je bio kraj njegovih dobrih rezultata. Nakon toga upisao je pet poraza i tri remija i nakon samo dva mjeseca odlazi iz Saudijske Arabije. Klub ostavlja na 13. mjestu s 18 osvojenih bodova. 

Hrvatski stručnjak trebao je u Saudijskoj Arabiji ostati dvije godine. Bišćan je do sada u karijeri vodio Rudeš, Olimpiju, Rijeku, mladu reprezentaciju, Dinamo, a Al-Shabab mu je bila posljednja avantura. 

 



Source link

Exit mobile version