Site icon svakodnevno.me

ANKETA Gdje bi Luka Modrić trebao igrati sljedeće sezone?

ANKETA Gdje bi Luka Modrić trebao igrati sljedeće sezone?

Gotovo je sigurno da od ljeta Luka Modrić više neće biti igrač Real Madrida. Nakon 12 godina, više od 500 nastupa i 38 golova, Luka bi trebao završetak svoje karijere trebao potražiti na drugom mjestu. Španjolski mediji cijele godine intenzivno pišu kako je Lukin odlazak gotovo sigurna stvar, a paralelno s natpisima o odlasku, piše se o klubovima koji bi mogli biti Modrićeva sljedeća destinacija.

Naravno, najglasnije se spominje kako bi Luka karijeru trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, odnosno kako bi se trebao pridružiti Cristianu Ronaldu i Marcelu Brozoviću u Al Nassru. Navodno je Luka već i obavio i telefonski razgovor s Ronaldom koji ga je nagovorio da dođe na istok.

Modrić je u jednom intervjuu rekao kako nema tendenciju ići u Saudijsku Arabiju, odnosno kako mu je s “glavom sve u redu”. 

Inter Miami ili Dinamo?

Modrića bi u svojim redovima rado vidjeli i Amerikanci, odnosno David Beckham koji u Inter Miami dovodi legende nogometa. Poroci Miamiju već su uspjeli privući Lea Messija, Luisa Suareza i Sergija Busquetsa, a Beckhamova sljedeća želja je Luka Modrić.

Prilikom odlaska iz Dinama  2008. godine Luka je Bad Blue Boysima obeća da će se vratiti, a ako to ne napravi sada, teško da će ikada kasnije. Jasno, tada su bila drugačija vremena i teško je za očekivati da će netko iz Dinama uspjeti nagovoriti Modrića da dođe u Zagreb, ali nikad se ne zna. 



Source link

Exit mobile version