Site icon svakodnevno.me

VIDEO Real uvrstio Modrićevu golčinu među najveće majstorije ‘kraljevskog kluba’ u 2023.

VIDEO Real uvrstio Modrićevu golčinu među najveće majstorije ‘kraljevskog kluba’ u 2023.

Luka Modrić zabio je jedan gol u dresu Real Madrida u kalendarskoj, 2023. godini. Ipak, i to je bilo dovoljno da njegova majstorija završi u među 10 najboljih golova “kraljevskog kluba” u protekloj godini.

Njegov pogodak datira iz 15. veljače kada je u 21. kolu La Lige zabio zadnji gol Reala u 4-0 domaćoj pobjedi nad Elcheom. Modrić je tada primio jednu loptu koja nije bila pripremljena za njega i s ruba šesnaesterca pogodio sami lijevi kut gostujućeg gola.

Listu predvodi maestralni prodor Rodrygo protiv Atletico Madrida, a najzastupljeniji igrač je Vinicius Junior čija su čak tri gola završila među najboljih 10 Realovih golova u 2023. godini. Među najboljim golovima su “bombetina” Judea Bellinghama protiv Barcelone, kao i čudesan solo prodor Brahima Diaza protiv Villarreala.

Spomenimo da su navijači nezadovoljni što na listi nema mjesta za “raketu” Federica Valverdea protiv Napolija u Ligi prvaka. Kad ga pogledamo, vidimo da se i opravdano bune…

Foto: ISABEL INFANTES

“Kraljevi” u 2024. godinu ulaze na vrhu La Lige, s jednakim brojem bodova kao Girona (45) i čak sedam više od Atletica i Barcelone. Prvu utakmicu u novoj godini igraju sutra protiv Mallorce (19.15), tri dana kasnije čeka ih okršaj s niželigašom Arandinom u Kupu kralja, dok iduće subote u Rijadu igraju polufinale superkupa protiv Atletico Madrida.

 



Source link

Exit mobile version