Site icon svakodnevno.me

Milevski otkrio koliko je novca izgubio u kasinu: ‘Bojao sam se’

Milevski otkrio koliko je novca izgubio u kasinu: ‘Bojao sam se’

Artem Milevski (38), bivši nogometaš Hajduka koji je za kratke epizode u Hrvatskoj zaradio nadimak “Mile Viski” obzirom da je volio povremeno zaviriti u čašicu, napokon izgleda bolje! I radi na “ispiranju” tog nadimka…

Milevski otkrio koliko je najviše novca izgubio u kasinu

Ukrajinac se oporavio od alkoholizma i na sjajnom je putu povratka normalnom životu. Nedavno je otvorio dušu medijima i otkrio koliko je najviše novca izgubio u kasinu.

– Izgubio sam 14.000 eura, ali vratio sam taj novac. Bojao sam se da ću puno izgubiti. Bogu hvala, potrošio sam novac na druge stvari – kazao je Milevski.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Za Hajduk je odigrao 26 utakmica, za Split samo jednu

Ukrajinski reprezentativac s 50 nastupa za “A” vrstu također je otkrio da je najveći bonus u karijeri dobio nakon Svjetskog prvenstva 2006. u Njemačkoj, i to 140.000 eura. Ukrajinci su tada prošli grupu u kojoj su bili sa Španjolskom, Tunisom i Saudijskom Arabijom, nakon čega su izbacili Švicarsku poslije lutrije jedanaesteraca, prije nego što ih je izbacio budući prvak, Italija.

Podsjetimo, Milevski je u ljeto 2014. potpisao ugovor s Hajdukom, za koji je odigrao 26 utakmice prije. Potom je kao slobodan igrač došao u Split, koji je s njim raskinuo ugovor nakon samo jedne utakmice.



Source link

Exit mobile version