Site icon svakodnevno.me

VIDEO Branič Dinama proletio i glavom probio zaštitnu ogradu. Umalo je udario u zidić i stradao

VIDEO Branič Dinama proletio i glavom probio zaštitnu ogradu. Umalo je udario u zidić i stradao

Rijetko kojem nogometašu ostane u sjećanju neka prijateljska utakmica. Osim ako je, doduše, protiv nekog velikog kluba ili eventualno prvi nastup nakon zvučnog transfera…

Perković glavom probio ogradu, umalo je stradao

Uz svo dužno poštovanje prema Celju, Dinamov branič Mauro Perković jučer nije igrao ni protiv velikog kluba niti mu je to bio prvi nastup za “modre”. A skoro ga je upamtio za čitav život!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Naime, napadač Celja u jednom je duelu odgurnuo Perkovića koji se nije uspio zaustaviti, već je proletio i glavom probio zaštitnu ogradu. Dinamov branič iz svega je, srećom, izašao bez ozbiljnije ozljede. Pad je zasigurno bio bolan, ali ako uzmemo u obzir da je mogao glavom udariti u betonski zidić, jasno je da Perković prošao jako dobro.

Ipak, nije tu bila samo sreća u igri! Na snimci se vidi kako Perkovićeva glava pada prema zidiću, ali se on uspio odignuti od tla rukama i tako spriječiti tešku, po život opasnu ozljedu. Dinamov branič se spasio!

Snimku pogledajte OVDJE

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mogao je to biti prizor užasa, podsjetila je ova situacija na pokojnog Hrvoja Čustića i tragediju na Stanovima koja je ostavila neizbrisiv trag. Ova se izbjegla, ali pitanje je samo dokada. Jer neće se svaki uspjeti dočekati i spretno reagirati, kao što je to Perković učinio.



Source link

Exit mobile version