Site icon svakodnevno.me

Pogledajte gol koji su pripisali Modriću pa promijenili odluku

Pogledajte gol koji su pripisali Modriću pa promijenili odluku

Real Madrid izjednačio je protiv Atletica u sudačkoj nadoknadi gradskog derbija u osmini finala Kupa kralja. Bila je to akcija u dva poteza koju je zakuhao Luka Modrić opasnim centaršutom na peterac, a tamo je u pokušaju izbijanja loptu čudno zahvatio Jan Oblak i završila je u njegovu golu.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić na Kutiji šibica

modrić s druge strane

|
Video: 24sata/Video

Prvotno su na službenoj grafici prikazali da je Modrić strijelac, što bi mu bio prvijenac u Kupu kralja u 29. nastupu, lopta je iz njegova ubačaja s 40 metara išla u okvir, no naknadno su ipak to označili kao autogol i pripisali ga slovenskom golmanu.

Ubačaj Modrića i autogol Oblaka pogledajte OVDJE.

Atletico je na domaćem terenu poveo u 39. minuti preko Samuela Lina, a u nastavku je bivši realovac Alvaro Morata zabio za 2-1 nakon komične reakcije Realova golmana Andrija Lunina koji je rukom odbio u nogu suigrača Antonija Rüdigera i servirao loptu protivničkom napadaču.

Prvi gol Atletica pogledajte OVDJE.

Ova faza Kupa kralja igra se na jednu utakmicu pa nema prilike za popravni. Prije samo osam dana u polufinalu Superkupa Real je u Rijadu svladao Atletico nakon produžetaka 5-3 i kasnije osvojio trofej.

Prijenos utakmice pratite OVDJE.



Source link

Exit mobile version