Site icon svakodnevno.me

Realovci optužuju suce nakon poraza: ‘Nepodnošljivo kakvu su hajku napravili na ‘kraljeve”

Realovci optužuju suce nakon poraza: ‘Nepodnošljivo kakvu su hajku napravili na ‘kraljeve”

Kao i u svakoj utakmici, a posebno u onoj protiv gradskog rivala Reala, istrčali su ‘ratnici’ Diega Simeonea na teren u osmini finala Kupa kralja i nakon produžetaka slavili s 4-2 (2-2). Napravili su nogometaši Atletica 21 prekršaj, a komentatori Reala imali su prigovora na suđenje. 

– Ono što smo vidjeli u prvom poluvremenu je tendenciozan način suđenja – jedan je od komentara s Realove televizije, a smatraju da su nogometaši Atletica, posebice De Paul, ‘pretukli’ Brahima Diaza i Viniciusa. 

Foto: JUAN MEDINA

Dugo se govorilo o tome kako su suci naklonjeni Barceloni i Real Madridu, ali sad su se upravo ‘kraljevi’, odnosno njihova televizija, požalili na suce.

– Sramotno je to što se dogodilo. Sjetimo se da je Fernandez ‘Clos Gomez’, odnosno onaj sudac s kojim Barcelona nikad nije izgubila, a bio je sad zadužen za VAR. Suđenje je bilo nepodnošljivo, hajku koju su igrači Atletico Madrida napravili na igračima Reala… Dosudili su 20 prekršaja za Atletico, a bilo ih je mnogo više – rekao je Jesus Alcaide, jedan od komentatora.

Nije im dobro sjelo ispadanje u ranoj fazi Kupa, a sad se Luka Modrić i suigrači moraju okrenuti La ligi i Ligi prvaka…



Source link

Exit mobile version