Site icon svakodnevno.me

VIDEO Barcelona uz muke ipak izbacila niželigaša iz Kupa

VIDEO Barcelona uz muke ipak izbacila niželigaša iz Kupa

Barcelona je izborila osminu finala španjolskog Kupa kralja nakon što je u uzvratnoj utakmici pobijedila trećeligaša Unionistasa s 3-1. 

Utakmica koja se igrala na stadionu Reina Sofía koji je dom Unionistasu počela je dramatično za favorizirane Katalonce. Alvaro Gomez zabio je za vodstvo Uniostasa u 31. minuti.

Serrano je ubacio s lijeve strane, a nitko od igrača Barcelone nije pratio Gomeza koji je silovito zakucao loptu za vodstvo.

Barcelona gubila od trećeligaša

Njegov gol možete pogledati OVDJE.

 

Ferran Torres smirio je požar u redovima Barcelone. Španjolski reprezentativac s lakoćom je dovršio kontranapad i izjednačio pred kraj prvog poluvremena. Torresov gol pogledajte OVDJE.

Xavi ubacio glavne adute

Kako rezultat ni nakon sat vremena igre nije išao u korist Barcelone, Xavi je morao u igru ubaciti glavne adute. U 61. minuti ušli su Robert Lewandowski, Pedri i Ilkay Gündogan.

A tenzije u katalonskim redovima smirio je Jules Koundé, koji je u 69. minuti zabio sjajan gol. Nitko ga nije napadao od protivničkih igrača dok je imao loptu u nogama, došao je na 30 metara od gola, snažno opalio i poslao neobranjivi projektil u mrežu domaćina.

Gol Koundéa možete pogledati OVDJE.

Konačnih 3-1 postavio je Alejandro Balde u 73. minuti. Njegov gol možete pogledati OVDJE.



Source link

Exit mobile version