Sastojci:
6 žumanjaka
180 g maslaca
280 g mljevenog maka
2 reda naribane čokolade
ruma po želji
Možda te zanima…
Bezglutenska torta od maka i čokolade
Hrana
Za glazuru:
100 g bijele čokolade (može i crna, ako želite)
žličica šećera u prahu
3 žlice ulja
Priprema:
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva Celzijevih i tortu pecite oko 25 do 30 minuta ili dok štapić ne izađe suh. Za glazuru čokoladu s uljem i šećerom rastopite na laganoj vatri te prelijte po torti od maka.
Žutanjke izmiksajte sa šećerom i maslacem, dodajte mak, struganu čokoladu i rum (po želji). Bjelanjke izmiksajte u snijeg i lagano ih dodajte žutanjcima te polako promiješaj.
Čokoladna torta sa samo tri sastojka
Source link
[gpt3]rewrite this content and keep HTML tags
Sastojci:
6 žumanjaka
180 g maslaca
280 g mljevenog maka
2 reda naribane čokolade
ruma po želji
Možda te zanima…
Bezglutenska torta od maka i čokolade
Hrana
Za glazuru:
100 g bijele čokolade (može i crna, ako želite)
žličica šećera u prahu
3 žlice ulja
Priprema:
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva Celzijevih i tortu pecite oko 25 do 30 minuta ili dok štapić ne izađe suh. Za glazuru čokoladu s uljem i šećerom rastopite na laganoj vatri te prelijte po torti od maka.
Žutanjke izmiksajte sa šećerom i maslacem, dodajte mak, struganu čokoladu i rum (po želji). Bjelanjke izmiksajte u snijeg i lagano ih dodajte žutanjcima te polako promiješaj.
Čokoladna torta sa samo tri sastojka
[/gpt