Site icon svakodnevno.me

Princeza Kate izašla je iz bolnice

Princeza Kate izašla je iz bolnice


Kako javljaju britanski mediji, princeza Kate Middleton (42) izašla je iz bolnice. Ona je bila na operaciji abdomena, nakon čega se još dva tjedna oporavljala u toj privatnoj klinici u Londonu. 

– Princeza Walesa vratila se u Windsor gdje će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele se zahvaliti cijelim timu u Londonskoj klinici, posebice posvećenim zaposlenicima koji su pružili svu potrebnu njegu – poručili su iz palače Kensington te dodali da je obitelj zahvalna na svim dobrim željama. 

Iako sada odlazi na kućnu njegu, ne očekuje se da će se Kate pojaviti na svojim dužnostima u javnosti prije Uskrsa. I njezin suprug, princ William, nije se posljednjih dva tjedna pojavljivao u javnosti. 

Foto: Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATIO

Javnost i dalje ne zna detalje princezine operacije ni zdravstvenog stanja koje je dovelo do toga. Posebice ih je zabrinula činjenica da će se Kate u bolnici oporavljati čak dva tjedna. 

– Zvuči ozbiljno s obzirom na vrijeme koje joj treba da se oporavi. Ali ona je u dobrim rukama i imat će mnogo brige i podrške kod kuće i mlada je žena u formi – rekao je ranije za People izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

–  Liječnici su nevjerojatni, pomažu joj da se oporavi i ponovno stane na noge. Nakon operacije abdomena potrebno je puno strpljenja, a to je u početku pomalo zastrašujuće – također je kazao izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Camilla posjetila kralja Charlesa u bolnici

|
Video: 24sata/REUTERS

U bolnici je i dalje svekar princeze Kate, kralj Charles, koji je prije nekoliko dana došao zbog operacije prostate. Kako su izvijestili tada iz Buckinghamske palače, kralj ima problema s povećanom prostatom, a zahvat je unaprijed dogovoren. 

Foto: HOLLIE ADAMS

Kralj je bio u istoj klinici kao i Kate, te ju je posjetio kada je došao. Njemu je u posjetu već nekoliko puta stigla kraljica Camilla. 



Source link

Exit mobile version