Site icon svakodnevno.me

Hajduk rješava gorući problem? Želi turskog reprezentativca…

Hajduk rješava gorući problem? Želi turskog reprezentativca…

S dolascima Ivana Perišića i Josipa Brekala prijelazni rok na Poljudu još ne bi trebao završiti. Hajduk traži rješenje za poziciju lijevog beka na kojoj je prvu utakmicu proljetnog dijela sezone protiv Rijeke odigrao desni bek Fahd Moufi.

POGLEDAJTE VIDEO: Torcida nakon Jadranskog derbija

Navijači Hajduka i Rijeke nakon derbija

|
Video: 24sata/Video

Dario Melnjak oporavljat će se još nekoliko mjeseci od operacije koljena, Ismail Diallo, čijim napadačkim afinitetima ionako nisu prezadovoljni, još je uvijek na Afričkom kupu nacija, a i kada se vrati, jedina “prirodna” zamjena mu je mladi Šimun Hrgović, koji je trenutačno također na popisu ozlijeđenih.

Igrao protiv Bayerna

Još prije tjedan dana turski su mediji u eter pustili informaciju da su Splićani bacili udicu na lijevog beka Galatasaraya Kazimcana Karatasa (21), mladog reprezentativca Turske. Pregovori i dalje traju, oba kluba traže način da budu zadovoljni, a najviše sam igrač koji je u sezoni skupio svega 11 utakmica.

Foto: MURAD SEZER/REUTERS

Galatasaray ga je doveo iz Altaya prije godinu i pol dana za 1,2 milijuna eura, a ističe se i njegov nastup od prve minute protiv Bayerna u Ligi prvaka. Ugovor s turskim velikanom veže ga do 2027. godine, a prije četiri mjeseca dobio je i poziv za A reprezentaciju, no na debi još uvijek čeka.

Situaciju oko Karatasa motre i drugi klubovi, u priču se uključio i Gaziantep, pa je možda realnije da igrač ostane u domaćem i poznatom okruženju, osim ne pošalje li Hajduk uvjete i ponudu koji će izuti iz cipela…



Source link

Exit mobile version