Site icon svakodnevno.me

Magic Johnson: Bogdanović? S njim mogu i do finala NBA lige!

Magic Johnson: Bogdanović? S njim mogu i do finala NBA lige!

Cijeli NBA priča o potezu kojeg su izveli New York Knicksi, a koji uključuje našeg Bojana Bogdanovića (34). Babo nakon godinu i pol dana napušta Detroit Pistonse i odlazi u Knickse koji imaju jako dobru sezonu. Nalaze se na četvrtoj poziciji istočne konferencije, a s Bogdanovićem ciljaju na puno više.

Bit će treći Hrvat u Knicksima nakon Brune Šundova (43), 2004. pa od 2004. do 2005. i Marija Hezonje (28), od 2018. do 2019.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Babo trpa trice

Bogdanović trpa trice u Mostaru

|
Video: Jakov Š./Privatan album

O ovom tradeu progovorio je i jedan od najvećih košarkaša u povijesti, legendarni Magic Johnson.

“S obzirom na to da su Knicksi doveli Bojana Bogdanovića (prosjek 20,2 poena po utakmici i 41,5% za tri poena) i Aleca Burksa (prosjek za 12,7 poena po utakmici i 40,1% za tri poena), mislim da imaju pravo izgleda da ne igraju samo u finalu Istočne konferencije, nego i finalu NBA lige!”, napisao je Johnson na X-u.

With the Knicks acquiring Bojan Bogdanovic (averaging 20.2 points per game and 41.5% from 3-point range) and Alec Burks (averaging 12.7 points per game and 40.1% from 3-point range), I think they have a real shot of playing not just in the Eastern Conference Finals, but the NBA…
— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson) February 8, 2024

Nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa, Utah Jazza i Detroita, Knicksi su šesta NBA franšiza za koju će zaigrati u desetogodišnjoj karijeri u NBA ligi.

Knicksi su na omjeru 33-18, šest pobjeda manje od Bostona koji je na vrhu. Jasno je da Babo s novom momčadi ide u napad na konferencijski naslov, a možda i NBA prsten, a očigledno se s tim slažu i legende NBA lige.



Source link

Exit mobile version