Site icon svakodnevno.me

Znaš li tko sam? Preselila se iz Hrvatske zbog karijere pa našla ljubav s 15 godina starijim…

Znaš li tko sam? Preselila se iz Hrvatske zbog karijere pa našla ljubav s 15 godina starijim…


Sve ono što jesam danas, rodilo se trčeći bezbrižno po mojim veloluškim ulicama. Sloboda, ta divna ‘divljina’, odgoj bez odgoja, ali puno smijeha i veselja, često se prisjeti djetinjstva.

Fani Stipković (41) bavila se manekenstvom sve dok nije završila fakultet novinarstva. Zanat je brusila u emisiji ‘Red Carpet’, a 2012. seli se u Madrid, gdje završava postdiplomski studij za kreiranje programa i upravljane televizijom.

Foto: Privatni album

– Odlazak u Madrid bio je isprovociran poslovnim napretkom. Smatram da imam još puno prostora za napredovanje i ne želim stati – govorila je tad.

Izvan Lijepe Naše plijenila je pažnju brojnih medija, koji su je čak nekoliko puta proglasili najseksi novinarkom Europe. Osim posla, Fani je u Madridu pronašla i ljubav s 15 godina starijim Fernandom Hierrom (55).

Foto: Instagram

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu, a sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – otkrila je ranije.

Za bivšega kapetana ‘kraljevskoga kluba’ Real Madrida udala se jesenas u meksičkom gradu Guadalajari. Nakon vjenčanja život im je upotpunio sin Nicolás Valentin, a postat će i ‘baka’ jer će Hierrov sin iz prethodnog braka prvi put postati tata.

Foto: Instagram



Source link

Exit mobile version