Site icon svakodnevno.me

Trener Betisa: Dinamo nam šansu nije stvorio! Jarni? Pa samo je rekao svoje mišljenje

Trener Betisa: Dinamo nam šansu nije stvorio! Jarni? Pa samo je rekao svoje mišljenje

Izgubili smo utakmicu kod kuće, sutra je finale za nas. Jako je važna, od prve minute ćemo tražiti da dođemo do pobjede i ostanemo u natjecanju koje je kod nas jako važno, rekao je trener Betisa Manuel Pellegrini uoči uzvratne utakmice protiv Dinama u šesnaestini finala Konferencijske lige.

01:35

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a

|
Video: 24sata/Ante Buškulić

Dinamo je u prvoj utakmici (1-0) šokirao Španjolce na njihovom stadionu i sada će pred svojim navijačima na krcatom Maksimiru pokušati osigurati plasman u osminu finala. No, puno toga će se pitati i snažni španjolski sastav.

– Bila je utakmica u kojoj nismo pokazali želju, ali nismo zaslužili izgubiti, nisu praktički došli do gola, nisu nam stvorili šansu. Oni su momčad koja može igrati s loptom, tehnički dobri, ali mi ćemo morati iskoristiti svoje prilike. Imali smo probleme u napadu, dolasku pred gol, broju dolazaka u opasne situacije. U nogometu tako stvari funkcioniraju. I da četiri gola zabijemo u svakoj opet bismo u svakoj idućoj brinuli kako ćemo odigrati. Nismo prošli skupinu Europske lige, izgubili smo prvu utakmicu od Dinama, sutra je za nas finale. Želimo ostati u natjecanju koje je za nas jako važno – rekao je čileanski stručnjak.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Jeste li vježbali jedanaesterce na treningu?

– Ne može se za njih baš pripremiti na treningu na kojem nemaš nikakav pritisak i onda na utakmici na kojoj puno ovisi sve o tome.

Kako komentirate slučaj Roberta Jarnija i otkaza koji je dobio?

. Ne mogu puno to komentirati. Nemam dovoljno informacija o tome. Mislim da je Jarni samo rekao svoje mišljenje, ali ne mogu nešto više o tome reći.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon njega je na pitanja novinara odgovarao Chadi Riad, krivac za jedanaesterac u prvoj utakmici, no bio je vrlo kratak.

Jeste li iznervirani rezultatom 1-0?

– Svakome se može dogoditi loš dan, trenutak, dogodilo se što se dogodilo, dodirnuo sam loptu rukom. To mi je dobra škola – rekao je stoper Betisa i zaključio:

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

– Dinamo je dobra momčad, ima odlične igrače. Imali smo nesreću da smo izgubili prvu utakmicu, ali svjestan sam snage i kvalitete naše momčadi i vjerujem u pozitivan uspjeh.



Source link

Exit mobile version