Site icon svakodnevno.me

VIDEO Brodić zabio atraktivnim volejem: Evo kako su lepršavi ‘modri’ slomili Goricu u Kupu

VIDEO Brodić zabio atraktivnim volejem: Evo kako su lepršavi ‘modri’ slomili Goricu u Kupu

Dinamo nije mogao poželjeti bolji ulazak u četvrtfinale utakmice Kupa protiv Gorice. Nakon samo osam minuta, Gabriel Vidović (20) doveo je ‘modre’ u vodstvo, dok je Fran Brodić (27) u 27. minuti sjajno dočekao odbijenu loptu i zakucao u mrežu i time povećao vodstvo hrvatskog prvaka.

Sergej Jakirović rotirao je sastav u Kupu nakon intenzivnih utakmica koje su iza ‘modrih’, poput šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Real Betisa i derbija s Rijekom koji se igrao u nedjeljom.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Tako su u prvom sastavu priliku dobili oni koji se tamo ne pronađu često u posljednje vrijeme, a jedan od njih je i Vidović, koji od dolaska Arbera Hoxhe ipak u drugom planu Jakirovića.

Ovaj 20-godišnji ofenzivac ‘modrih’, koji je na posudbi iz Bayerna, lijepo je iskoristio nesmotrenost obrane Gorice, koja nije pripazila na njegovu kretnju, a Petar Sučić je to prepoznao, sjajnom dubinskom loptom poslužio Vidovića, koji je rutinski pospremio u mrežu.

Vidović skoro zabio i drugi gol

Vidović je nakon skoro pola sata igre mogao zabiti i drugi gol na utakmici. Tibor Halilović napravio je ‘dar-mar’ u obrani Gorice, izbacio je cijelu obranu i onda dodao loptu Vidoviću, koji je odugovlačio s udarcem, pa se zapleo i pucao u blok. Lopta se odbila na rub šesnaesterca, gdje je bio Brodić, junak ‘modrih’ protiv Rijeke, koji je pucao iz voleja, a lopta se silovito odbila od travnjaka i zatresla mrežu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Golove Vidovića i Brodića možete pogledati OVDJE.

Brodić nije oklijevao. S veseljem je proslavio gol kojeg je zabio bivšem klubu, a drugu utakmicu u nizu je zatresao mrežu za Dinamo.

Dinamo je u 56. minuti zabio i treći gol. Vidović je izborio penal, a Sandro Kulenović mirno ga je realizirao i povisio vodstvo ‘modrih’ na 3-0.

Utakmica je još u tijeku.



Source link

Exit mobile version