Site icon svakodnevno.me

Ljutić fantastična druga u Areu: ‘Stvarno sam odlično odskijala’

Ljutić fantastična druga u Areu: ‘Stvarno sam odlično odskijala’

Fantastična Zrinka Ljutić doskijala je do drugog mjesta na slalomu u Areu i ispred nje bila je jedino neuhvatljiva Mikaela Shiffrin. Hrvatskoj skijašici to je bilo četvrto postolje u karijeri, od čega treće ove sezone.

– Još jedan odličan dan tu u Areu, treće postolje sad zaredom, drugo mjesto i definitivno sam zadovoljna s postoljem. Pogotovo s prvom vožnjom. Mislim da sam stvarno odlično odskijala. U drugoj vožnji imala sam neke dobre dijelove, jednu grešku koja me koštala vremena, ali bila sam sretna kad sam ušla u cilj i još uvijek sam bila u vodstvu. Drago mi je i zbog Leone što je imala odličnu drugu vožnju. Pokazala je još jednom da je, zapravo, isto tu negdje. Imamo još jednu utrku u Saalbachu i nadam se da ćemo i tamo pokazati dobro skijanje – rekla je Ljutić nakon odličnog dana u Švedskoj i dodala:
Kraj sezone u Saalbachu

– Mene tamo očekuju slalom i veleslalom. U veleslalomu se nadam da ću popraviti rezultat nakon ispadanja u Areu. I nastaviti dobro skijanje koje sam osjetila, a slalom nastaviti u ovakvom tonu i završiti sezonu na lijep način.

Popović završila na 17. mjestu
Leona Popović, druga hrvatska skijašica koja je nastupila danas u Areu, zauzela je 17. mjesto.
– Za mene malo lošija prva vožnja, još tražim neki svoj dobar osjećaj. Ali drago mi je da sam drugu odskijala dobro, na pragu nekog mog boljeg skijanja, i za mene je to bio malo korak naprijed. Nadam se ću dobro skijati i na finalu u Saalbachu – podvukla je Popović crtu i najavila iduće akcije:
– Slažem se sa Zrinkom. Nadam se da ćemo uživati u Saalbachu, pokazati svoje dobro skijanje i to će onda biti odlično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version