Site icon svakodnevno.me

Stali na kraj šuškanjima! Palača je objavila prve fotke princeze Kate nakon operacije: ‘Hvala’

Stali na kraj šuškanjima! Palača je objavila prve fotke princeze Kate nakon operacije: ‘Hvala’



Kensingtonska palača napokon je odlučila stati na kraj sage oko princeze Kate. Naime, princeza je nedavno završila na operaciji abdomena, što je zabrinulo njezine obožavatelje. Tome je doprinijelo priopćenje iz same palače u kojem su poručili da će se otprilike dva tjedna princeza oporavljati u bolnici. U otprilike isto vrijeme je u bolnici završio i sam kralj Charles, zbog problema s prostatom, nakon čega su mu dijagnosticirali i rak. 

Princezu Kate nitko nije vidio od Božića, a u javnosti su se nedavno počele pojavljivati njezine fotografije. Tako je nedavno izašla fotografija nje u automobilu. Sjedila je na suvozačkom mjestu, a auto je vozila njezina majka. No, mnogi su postali sumnjičavi radi tih fotografija, tvrdili su da se radi o dvojnici i da su fotke previše mutne da bi se moglo prepoznati da je to zaista Kate. Drugi su išli korak dalje i tvrdili da je princeza preminula… 

Foto: POOL

Princ William, njezin suprug, kratko je preko glasnogovornika priopćio tek da nije usredotočen na društvene mreže, a čini se kako je cijela obitelj odlučila stati na kraj ovim šuškanjima. 

U nedjelju su na službenom Instagram profilu objavili fotografije princeze Kate. Veselo je pozirala sa svojom djecom, najstariji sin George ju je zagrlio, dok su princeza Charlotte i najmlađi princ Louis pozirali kraj majke. 

– Hvala na lijepim željama i podršci tijekom ova zadnja dva mjeseca. Želim vam svima sretan Majčin dan – napisali su u objavi te dodali kako je princ William ‘okinuo’ fotku svoje obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version