Site icon svakodnevno.me

Ona misli da je pas: ‘Spavam u boksu, lajem, vode me u šetnju’

Ona misli da je pas: ‘Spavam u boksu, lajem, vode me u šetnju’

Amerikanka, poznata samo kao Meow, još je jedan slučaj koji privlači pažnju javnosti, a i pokojeg psihologa. Žena se identificira kao pas. Živi kao pas i tvrdi da je oduvijek bilo tako. Još kao dijete je u igri uživala u ulozi psa, a danas joj je to stil života koji pokazuje na platformi Twitch.

POGLEDAJTE VIDEO:

02:51

Inovacija iz Velike Gorice: Robotski pas može spašavati, snimati i ići na opasna mjesta, ali i biti čovjekov najbolji prijatelj

|
Video: 24sata/pixsell

Smatra da je Dalmatiner pa se tako i uređuje, hoda na sve četiri, laje, spava u boksu, ne u krevetu… Kaže da joj odmor u zatvorenom prostoru pomaže da se noću osjeća sigurno.

– Imam pastelne deke i pastelne jastuke unutra. Ne znam da li se u zatvorenom prostoru osjećam sigurnom od svijeta ili je svijet sigurniji od mene, ali osjećam se svakako vrlo ugodno – rekla je.

Kaže da, jednom kad je odrasla, nije željela prestati s dječjom igrom u kojoj je oduvijek jako uživala.
– Shvatila sam da, kad zaradim novac i platim stanarinu, mogu dodatno raditi što god želim, a željela sam biti pas – dodala je i otkrila kako ima prijatelje koji je vode u šetnju kao što bi vodili psa. Napominje kako u tome nema ništa seksualno.

Osim što je vode u šetnju, daju joj redovito hranu, češkaju je…

– Imam voditelje. Nešto poput dresera pasa. Hrane me, vode me u šetnju, radimo treninge, što mi je jedna od najdražih stvari jer dobivam poslastice – rekla je.
Najviše voli biti nagrađena narezanom piletinom, mesom, a ponekad čak i psećim keksima. Katkad jede hranu za pse, ali nije oduševljena.
– Malo je bljutava, volim dodati juhu od kostiju ili neke druge dodatke – kaže.

Meow je pojasnila da ima dva do tri redovita ‘hendlera’ (ljudi koji je šeću, treniraju…) što oni rade besplatno.

– Ne moram nikome plaćati da provodi vrijeme sa mnom – rekla je i napomenula da se ‘osjeća čovječnije jer je u kontaktu s iskonskom, životinjskom stranom svoje osobnosti’. Također je spomenula kako je nije nimalo briga što drugi misle o njoj. 
– Nisam usredotočena na druge ljude i njihove reakcije prema meni jer sam toliko u trenutku kada jurim za loptom, kao pas, želim sjediti i nastupati za onoga tko je moj fokus – pojasnila je, a prenosi Daily Mail.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version