Site icon svakodnevno.me

Princ William ne nosi vjenčani prsten: Otkriven je i razlog

Princ William ne nosi vjenčani prsten: Otkriven je i razlog



Otkako je Kensington palača objavila fotografiju Kate s djecom, koja je izazvala pravu dramu, svaki dan izlaze nove teorije zavjere o zdravstvenom stanju princeze Kate Middleton (42). Brojni obožavatelji primijetili su kako princeza ne nosi vjenčani prsten. No, već dugo vremena ne nosi ni princ William (41), a sada je poznat i razlog. 

Obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su kako princ William ne nosi vjenčani prsten pa su se odmah zapitali postoje li problemi u braku.

No, prema pisanju stranih medija nema razloga za brigu. Princ se nije pridržavao tih pravila kao njegov brat Harry. 

Foto: Aaron Chown/PRESS ASSOCIATION

Princ od Walesa zapravo ne voli nikakav nakit. Naime, mjesec dana prije kraljevskog vjenčanja najavljeno je kako William, tijekom izmjene zavjeta, neće stavljati prsten na svoju ruku.
– On nije osoba od nakita i nikada nije ništa ni nosio. Odlučio je sam da neće nositi ni vjenčani prsten i to je njegov osobni odabir – otkrio je svojedobno izvor blizak kraljevskoj palači.

Neki pišu kako je to naslijedio od djeda, princa Philipa, koji je bio u braku s kraljicom Elizabetom II. više od 70 godina, ali nikada nije nosio vjenčani prsten. 

Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version