Site icon svakodnevno.me

Alves izlazi iz zatvora, a platit će jamčevinu Neymarov otac?

Alves izlazi iz zatvora, a platit će jamčevinu Neymarov otac?

U utorak je odjeknula vijest da je sud u Barceloni pristao pustiti bivšeg igrača Barcelone Danija Alvesa uz jamčevinu od milijun eura, dok se čeka žalba na kaznu kojom je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja mlade žene u noćnom klubu. Brazilac će moći napustiti zatvo čim uplati milijun eura i preda svoje dvije putovnice (brazilsku i španjolsku).

Alves se oko jamčevine oslonio na svog njegovog bivšeg suigrača u Barceloni, PSG-u i brazilskoj momčadi. Prema ‘ La Vanguardiji’, Neymarov otac će biti taj koji će platiti jamčevinu za Danija Alvesa koji će biti pušten ove srijede. To su katalonskom listu potvrdili izvori bliski bivšem nogometašu.

Foto: ROBERT MICHAEL/DPA

Neymar je prijatelj Danija Alvesa otkad su se upoznali u Barceloni i preko svog oca bit će zadužen za plaćanje jamčevine od milijun eura , jer su Alvesu zamrznuti računi. Dani Alves već se obratio Neymaru i njegovom ocu da isplate 150.000 eura koliko je istražni sud tražio za odštetu žrtvi seksualnog napada i što je poslužilo kao olakotna okolnost za smanjenje kazne na četiri i pol godine.

Foto: S.Lau/DPA

Neymarov otac bio je zadužen za prijenos novca za pomoć u obrani Danija Alvesa . Tim je novcem španjolskim sudovima plaćena kazna pod nazivom “naknada za ublažavanje prouzročene štete” od 150.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version