Site icon svakodnevno.me

LIVE UŽIVO Rudeš – Rijeka: Velika je subota za Sopićeve. Pobjedom mogu napraviti korak ka tituli

LIVE UŽIVO Rudeš – Rijeka: Velika je subota za Sopićeve. Pobjedom mogu napraviti korak ka tituli

Mnogo je prašine podigla izjava trenera Rijeke Željka Sopića kako ne bi išao u Aberdeen jer ‘je tamo stalno kiša, a to nije dobro za njegovu frizuru’. Prenijeli su ga brojni svjetski mediji, a osebujni Sopić izašao je pred novinare i prije ligaškog gostovanja kod Rudeša. 
– Očekuje nas zahtjevna utakmica bez obzira na mjesto Rudeša na ljestvici. Igra se za tri boda, moram vidjeti u kakvom su nam stanju reprezentativci – započeo je Sopić pa se osvrnuo i na Kup koji stiže odmah nakon toga.
– Već nakon Uskrsa igramo protiv Lokomotive u Kupu, u nedjelju protiv Hajduka. Čeka nas naporno razdoblje i moramo dobro rasporediti snage. Treba otići u Kranjčevićevu i uzeti tri boda, nema se tu što previše kalkulirati i pričati.
Tri žuta kartona imaju Jorge Obregon i Stjepan Radeljić te će bez njih u Zagrebu igrati Sopićeve trupe. Ova će se utakmica još igrati na Kranjčevićevoj, a onda se Rudeš vraća podno tribine bl. Alojzija Stepinca. U subotu se igra najveći hrvatski derbi, a s obzirom na rezultat, Rijeka bi se dodatno mogla odvojiti na vrhu.



Source link

Exit mobile version