Site icon svakodnevno.me

Nikolinu Pišek kritizirali su zbog fotošopiranja: ‘Što je ovo?! Lice ti je ovdje totalno izobličeno…’

Nikolinu Pišek kritizirali su zbog fotošopiranja: ‘Što je ovo?! Lice ti je ovdje totalno izobličeno…’



Jasno je k’o dan da ja nisam zvijezda ove fotografije. Zaključila je to nedavno voditeljica Nikolina Pišek u novoj dizajnerskoj jakni, crnim hlačama i bež majici. Pohvalila se modnom kombinacijom, a umjesto komplimenata, zaradila je kritike.

‘Zašto to rade sa licem? Koji je sad ovo vrag? Žene koje su i u stvarnosti lijepe… ne razumijem’, ‘Nadam se da je to loš Photoshop… lice ti je totalno izobličeno’, ‘Pa inače jesi al’ ovo je zbilja loša fotka, kaj ti je to s licem’, nizali su se komentari pratitelja na Instagramu.

Foto: Instagram

Ovo nije prvi put da su je pratitelji ‘optužili’ za uređivanje fotografija. Voditeljica im je ranije odgovorila snimkom svoje transformacije. Prvo je pokazala kako izgleda bez šminke i s neurednom punđom i naočalama, a zatim je pozirala našminkana s isfeniranom frizurom.

– Ovo je poruka svim hejterima. Ako ti se ne sviđa što radim, ali pratiš sve što radim, i dalje si moj fan – napisala je tad.

Foto: Instagram

Prije mjesec dana uživala je u plavetnilu i mirisu mora. Raspustila je kosu, skinula odjeću pa se omotala plahtom. 
– Slučajan vikend na moru koji se slučajno pretvorio u urnebesnu zabavu za klince, a trebao je biti za mene. I jedno sasvim slučajno sunce unutar kišnog beskrajnog dana – poručila je na balkonu s pogledom na more. 

Foto: Instagram



Source link

Exit mobile version