Site icon svakodnevno.me

Zekić: Matković je mlad, neka dobiva batine. Mladina: Naš je teren bolji od mnogih u HNL-u!

Zekić: Matković je mlad, neka dobiva batine. Mladina: Naš je teren bolji od mnogih u HNL-u!

Osijek je bio prvi klub koji je gostovao na stadionu Rudeša u HNL-u. I prvi koji je pobijedio, Osječani su preokretom, uz dva gola Lovrića, svladali Rudešane 3-2 pred 800 gledatelja koji su ispunili tribinu SC-a Rudeš.

– Shvatili smo jako ozbiljno utakmicu, upozoravali smo dosta. I dogodilo se sve što se ne smije dogoditi, da dobiješ gol iz prve prilike nakon prekida koji nam je boljka. Za trenera je prilično deprimirajuće, bio sam napadač, ali nisam zabijao iz prekida previše. To je stvar karaktera, a kod nas se ponavlja i dalje. Bilo je nervoze, neforsiranih grešaka, ali najbolje što smo zabili za 1-1, mogli smo i drugi odmah. Igrači s klupe donijeli su pobjedu iako nije bilo sve dobro za moje živce – rekao je trener Osijeka Zoran Zekić i pohvalio dvostrukog strijelca Lovrića.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

– Raritet je to jer je bio u zdravstvenim problemima, nije trenirao, ali na zadnja dva treninga pokazao je dobar dio ovoga što i danas. Inače ne guram igrače poslije tolike pauze. Ali moram pohvaliti i Guedesa. Matković? Dobio je udarce u gležanj, koljeno, leđa, ali mlad je, neka dobije batine, svi smo to prošli. Malenica? Vidio sam informacije po novinama, ja imam dvojake, pričekat ćemo potvrdu.
Pohvalio je Zekić i ambijent i travnjak.
– S obzirom na stanje u HNL-u, ovo je bilo kakvo treba biti u prvoj ligi. 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Davor Mladina, trener Rudeša, komentirao je:
– Nije ista priča kada igramo u Kranjčevićevoj i ovdje. I da Dinamo i Hajduk igraju izvan Maksimira, odnosno Poljuda, nije ista priča. Mi smo u utakmicama protiv Slavena i Rijeke ovdje na Rudešu vidjeli da smo ozbiljna ekipa, ali te individualne sitnice za nijansu pređu na stranu protivnika. Travnjak? Bolji je od Kranjčevićeve i nekoliko terena u HNL-u. 



Source link

Exit mobile version