Site icon svakodnevno.me

Golmana Osijeka šivali su na Poljudu! Strijelac Matković: Moja ljevica je fenomenalna

Golmana Osijeka šivali su na Poljudu! Strijelac Matković: Moja ljevica je fenomenalna

Ne znam ni ima li 18 godina, a već je zabio i Dinamu i Hajduku. Ja to nisam uspio do tridesete!, našalio se Osijekov trener Zoran Zekić nakon pobjede 2-1 na praznom Poljudu, u kojoj je prvi gol zabio Anton Matković.

– Ovaj mi je gol Hajduku draži jer samo protiv Dinama ostali bez boda, sada smo pobijedili. Nažalost pred praznim tribinama, svaki igrač voli igrati u atmosferi kakva inače vlada na Poljudu. To mi je jedino žao, što to nisam uspio doživjeti – rekao je Matković.

01:54

HNK Hajduk Split vs NK Osijek 1:2

|
Video: MAXSport

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Borna Buljan je bio blizu da mu obrani udarac.

– Pohvale Buljanu, mojemu suigraču iz reprezentacije. On je sjajan golman, što pokazuje i na utakmicama reprezentacije. Imao sam dobar osjećaj dan prije susreta, energija je kružila oko mene, a za svoju lijevu nogu nemam što reći nego da je fenomenalna, svakom će golmanu biti teško!

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

I vaš je mladi golman Kolić odlično branio.
– On je igrač utakmice! Hajduk nas je stisnuo, nismo bili dovoljno brzi, u drugom su dijelu bili bolji, ali izbavio nas je Franko i zaslužuje pohvale.
Tko će biti na koncu četvrti?

– Nama je ovo vrlo važna pobjeda, bit će velike borbe.

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Joško Gvardiol ga je nedavno nahvalio.
– Puno mi je značila ta njegova pohvala, ali treba ostati normalan. Ja sam čvrsto na zemlji, obitelj i menadžeri me drže na zemlji, a što se tiče pohvale, nema bolje od te Gvardiolove – zaključio je Matković.
A Kolić je nakon susreta završio u rukama liječnika, dobio je tri šava na usnici nakon sudara prilikom zadnje obrane na utakmici.

Foto: Sime Zelic/PIXSELL



Source link

Exit mobile version