Site icon svakodnevno.me

Zekić: Imat ćemo krvavu borbu za četvrto mjesto. Tramezzani: Gužva u tunelu? To je nogomet

Zekić: Imat ćemo krvavu borbu za četvrto mjesto. Tramezzani: Gužva u tunelu? To je nogomet

Nakon tri pobjede zaredom Osijek je uprskao na povratku pred svoje navijače. Istra je slavila u Slavoniji nakon 10 godina (2-1) s igračem više nakon crvenog kartona Slavka Bralića krajem prvog poluvremena.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

01:36

Sažetak Osijek – Istra 1961

|
Video: MAXSport/Hrvatski Telekom

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Utakmicu možemo raščlaniti do 36. minute i nakon nje. Imali smo sve pod kontrolom, imali zakašnjelu reakciju. Ali jedno zlo ne dolazi samo. Nadao sam se da ćemo poluvrijeme dočekati bez primljenog gola da se malo konsolidiramo. I opet, nažalost, imali smo katastrofalnu reakciju na početku drugog dijela. Igrači su dali koliko su mogli, nama ostaje da dižemo mlade dečke i tražimo rezultat – rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka.

“Bijelo-plavi” sad imaju bod više od Lokomotive u borbi za četvrto mjesto, ali i utakmicu više. Ostalo je još pet kola.
– Imat ćemo krvavu borbu do kraja za četvrto mjesto. Pričao sam s igračima, moramo se boriti do kraja. Ovaj je grad nekad bio poznat po tome i vjerujem da ćemo im to usaditi – dodao je Zekić.
Grozan niz prekinuo je Paolo Tramezzani sa žuto-zelenima, šest utakmica bez pobjede.
– Prvi sam put na ovom sjajnom stadionu, atmosfera i teren su fantastični. Svi su mi govorili kakav je novi stadion, ali svejedno sam se iznenadio. Sretan sam zbog rezultata, pokazali smo hrabrost, bili čvrsti u duelu. Drago mi je zbog mojih igrača jer su odigrali sjajnu utakmicu protiv Rijeke, ali nije ih nagradilo. Znali smo da će Osijek pokušati pritisnuti i izbjeći poraz, imali smo i šanse za treći gol, ali odlično smo reagirali kad su domaćini krenuli na sve ili ništa – rekao je Talijan.
Na kraju prvog poluvremena zakačio se s klupom Osijeka, morali su intervenirati zaštitari. Što se dogodilo?

– To je nogomet. Kad utakmica završi, sve se završi – mirno je odgovorio trener Istre.



Source link

Exit mobile version