Site icon svakodnevno.me

VIDEO Musa zabio u derbiju, a navijači su mu dali i nadimak

VIDEO Musa zabio u derbiju, a navijači su mu dali i nadimak

U noći sa subote na nedjelju Dallas FC slavio je u derbiju američkog MLS-a 2-0 protiv Houston Dynama. Strijelac prvog gola zabio je naš napadač Petar Musa koji je prošlog ljeta iznenadio da ide igrati u SAD. Napravio je transfer iz Benfice vrijedan deset milijuna eura plus bonusi, a izgleda kako je odlazak preko bare bila dobra odluka za napadača vatrenih. Najskuplji je to transfer u povijesti tog američkog kluba.

Hrvatski napadač primio je loptu nakon dodavanja Emmanuela Twumasija, sjajno se okrenuo i zabio pokraj golmana Stevea Clarka. Bio mu je to treći gol u osam nastupa za Dallas. Musa je nakon gola pokazao rogove i imitirao losa, pa je tako dobio i nadimak The Moose. 

– Za sve u životu je potrebno vrijeme. Petrov problem bio je u tome što momčad nije dobro igrala. Nije to njegova krivnja, kao što nije ni od jednog drugog igrača. Ako momčad ne funkcionira, teško je bilo kojem igraču odraditi dobru utakmicu – rekao je nakon utakmice trener Dallasa Nico Estavez, a zatim dodao:
– Musa je sposoban zabiti kada primi loptu kao kod gola. Sretan sam zbog njega i ekipe. Moramo nastaviti naporno raditi, još ništa nismo učinili, ovo su prvi koraci

Musa je u karijeri igrao za Zagreb, Inter Zaprešić i Slaviju Prag, Viktoriju Zizkov, Slovan i Union Berlin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version