Site icon svakodnevno.me

VIDEO Pogledajte kako je Majer izvozao golmana pa asistirao

VIDEO Pogledajte kako je Majer izvozao golmana pa asistirao

Wolfsburg je ovog ljeta iskrcao 25 milijuna eura za Lovru Majera (25). Hrvatski reprezentativac bio je izričita želja Nike Kovača koji ga je htio dovesti pod svaku cijenu. Htio je takvog nogometnog virtuoza i genijalca koji jednim potezom može riješiti utakmicu. A itekako je svima jasno da Lovro još nije pokazao što sve može njegov talent.

Igrao je Lovro gotovo svaku utakmicu i zacementirao mjesto u prvih 11 kod bivšeg trenera Nike Kovača, ali kao da je falilo nešto da u potpunosti eksplodira. Pao je u nemilost novog trenera Hasenhüttla koji ga je preselio na klupu. Dobivao je minute na kapaljku ili uopće ne bi ulazio, no protiv Darmstadta konačno je krenuo od prve minute i zabljesnuo.

VfL Wolfsburg – Borussia Mönchengladbach

|
Foto: Max Ellerbrake/DPA

Wolfsburg vodi 2-0 u 34. kolu Bundeslige. Wimmer je zabio za 1-0 u osmoj minuti, a povisio je Wind tri minute kasnije i to nakon što je hrvatski reprezentativac apsolutno sve napravio. Dobio je loptu na desnoj strani i izašao pred golmana, izvozao ga je krasnim potezom, riješio se još jednog protivničkog igrača pa servirao loptu Windu koji je s desetak metara pogodio praznu mrežu. 
Video pogledajte OVDJE 
Bila mu je to peta asistencija u 30 utakmica, ima i pet golova, što je solidna statistika za prvu sezonu u Wolfsburgu, ali svi smo svjesni, kao i on sam, da može puno bolje od ovoga. A Bundesliga mu je idealna prilika da izađe iz prosječnosti i napravi iskorak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version