Site icon svakodnevno.me

Fiorentina slavila protiv Monze! Udinese osvojio važne bodove

Fiorentina slavila protiv Monze! Udinese osvojio važne bodove

Fiorentina i Udinese ostvarili su pobjede u posljednjim susretima 36. kola talijanskog nogomtnog prvenstva. Fiorentina je pobijedila Monzu sa 2-1, dok je Udinese na gostovanju slavio sa 2-0 protiv Leccea. Monza je povela na Artemio Franchiju u 9. minuti golom Milana Đurića, no “Viole” su okrenule rezultat golovima Nicolasa Gonzaleza (32) i Arthura Mela (78). Kod oba gola domaćina asistirao je Antonin Barak.

Fiorentina je sada osma sa 53 boda, dok je Monza na 12. poziciji sa 45 bodova. U drugom susretu večeri Udinese je na gostovanju porazio Lecce sa 2-0 osvojivši važna tri boda u borbi za prvoligaški spas.

Pobjedu gostima donijeli su Lorenzo Lucca golom u 36. minuti, te Lazar Samardžić koji se među strijelce upisao u 85. minuti. Za Lecce je cijeli susret odigrao Marin Pongračić, dok Antonio Tikvić nije nastupio za goste.
Udinese je ovom pobjedom napustio zonu ispadanja skočivši na 15. mjesto sa 33 boda, bodom više od 18. pozicije koja vodi u niži razred. Lecce je na 13. mjestu s pet bodova više od opasne zone, a do kraja su još dva kola.
Na vrhu je prvak Inter sa 92 boda, Milan ima 74, a zatim slijede Bologna (67), Juventus (67), Atalanta (63)…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version