Site icon svakodnevno.me

Romano se oglasio o ostanku Modrića u Realu: ‘Ključni sati su ispred nas, sve je još otvoreno’

Romano se oglasio o ostanku Modrića u Realu: ‘Ključni sati su ispred nas, sve je još otvoreno’

Luka Modrić (38) i ostali nogometaši Real Madrida u nedjelju su proslavili 36. titulu španjolskog prvaka, a pred njima je još finale Lige prvaka 1. lipnja protiv Borussije Dortmund. Realovci su u nedjelju imali feštu na madridskim ulicama, gdje su se družili s navijačima, koji su hrvatskom reprezentativcu poslali jasnu poruku: “Luka, ostani!”.

“Vatreni” je već 12 godina u “kraljevskom klubu” nakon što je stigao u ljeto 2012. iz Tottenhama. S Realom je osvojio baš sve, štoviše, trenutačno je na diobi prvog mjesta najtrofejnijeg igrača kluba, a s 38 godina pokazao je kako i dalje može igrati na najvećoj pozornici na svijetu.
Modriću na kraju sezone ističe ugovor s Realom, a stručnjak i insajder za transfere, Fabrizio Romano, tvrdi kako će se uskoro znati odluka o Lukinoj budućnosti s madridskim klubom…

– Ovo će biti ključan tjedan za nekoliko igrača Real Madrida. Ključni sati su ispred nas. Slučajevi Tonija Kroosa i Luke Modrića još uvijek su otvoreni, unatoč prijašnjem paktu i dogovoru iz ožujka. Sve se još uvijek može dogoditi. Očekuje se i odlazak Nache Fernandeza.

🚨⚪️ Key week ahead for several Real Madrid players to decide their future. Key hours.❗️ As reported yesterday, Toni Kroos and Luka Modrić cases are still open — despite previous pacts/plans in March, anything can still happen.Nacho, expected to leave 🇪🇸More to follow soon. pic.twitter.com/XxKjdm4eeF
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 13, 2024

Odlaskom Nacha, Modrić bi mogao postati prvi kapetan Reala u slučaju da ostane u klubu. Modrić i Kroos uskoro će imati sastanak s Florentinom Perezom i čini se kako njihova budućnost neće još dugo biti nepoznata.

– Hoću li ostati u Realu? Vidjet ćemo što će se dogoditi. Najprije želim dobro završiti sezonu, a onda ćemo vidjeti – komentirao je Modrić.

LaLiga – Real Madrid Celebrate Winning LaLiga

|
Foto: Ana Beltran

Mnogi su klubovi zainteresirani za Modrićeve usluge ako napusti Real. Saudijci i klubovi iz MLS-a, čini se, nikad neće odustati od njegova dovođenja, a povratku kapetana nada se Dinamo. Prema nedavnim glasinama iz Italije, u priču bi se mogao uključiti i Juventus…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.





Source link

Exit mobile version