Site icon svakodnevno.me

Ivanušec: Kopao sam kanale i cijepao drva, obožavam futsal, a Baturina i ja često boksamo

Ivanušec: Kopao sam kanale i cijepao drva, obožavam futsal, a Baturina i ja često boksamo

 Luka Ivanušec bio je novi gost Roberta Knjaza u emisiji Knjaz kod Vatrenih koja se emitira ponedjeljkom na HRT-u. Serijal je to koji se emitira uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj i u kojem vatreni popularnom voditelji na šaljiv i zanimljiv način otkrivaju detalje iz privatnog života, ali i neke pikanterije iz svlačionice. Ivanušec je tako Knjazu otkrio da je odličan u stolnom tenisu i da bi se tim sportom bavio da nije nogometaš.  

 – Odličan je to sport za ubiti vrijeme.   Ja i Bulat smo odličan par, a Krama je najbolji u reprezentaciji – rekao je Ivanušec i otkrio koji još sport obožava. 

– Obožavam MMA. Često sam u Dinamu boksao s Baturinom. Bilo je dobrih mečeva i ozbiljnih udaraca. Uđe kondicijski trener i kaže dosta je, stvarno se šorate – rekao je Ivanušec, a zatim i poslao poruku nekadašnjem suigraču u modrom dresu.  
– Baturina, nadam se da si napredovao, Vidimo se na revanšu. 

Robert ga je upitao koje su njegove glavne igračke kvalitete. Ustvrdio je kako se radi o eksplozivnosti i brzini.
– Igrački definitivno eksplozivnost i brzina. Mislim da sam dosta odgovoran i pokušavam ispuniti zahtjeve trenera – rekao je.
Luka se prisjetio života u svojoj rodnoj Ljubeščici, malo mjestu u blizini Novog Marofa koje broji 1200 stanovnika.- Zeleno, mirno, lijepo za život, imaš svoj mir. Crkva, dvorana, dućan, ljekarna i vrtić. Tu sam bio ministrant. To je bila želja bake Katarine i ona je tome kumovala da budemo ministranti. 

 Luka je Robertu otkrio kako mu je najveće zadovoljstvo predstavljao futsal.

– Futsal je bio čisto uživanje, haklanje, guranje kroz noge – prisjetio se.
Na kraju je predvidio rezultate utakmica grupne faze na Europskom prvenstvu. Rekao je kako će Petković i Budimir zabiti Španjolskoj, a on Majer i Brozović Albaniji. Na kraju je predvidio da će Erlić zabiti “svojim” Talijanima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version