Site icon svakodnevno.me

Sopić: Iz stožera Osijeka rekli su mi ‘hvala’. Zekić: Velik teret pao mi je s leđa, želimo puno više

Sopić: Iz stožera Osijeka rekli su mi ‘hvala’. Zekić: Velik teret pao mi je s leđa, želimo puno više

Osijek je u 35. kolu HNL-a pobijedio Rijeku 2-0 i osigurao Europu. Željko Sopić, trener Rijeke, nakon utakmice nije bio zadovoljan.

– Kad izgubite, naravno da niste sretni. Dobro smo igrali, Osijek je u nekim periodima utakmice teško živio, ali gleda se samo rezultat. Bivši suigrač, a danas član stožera Osijeka, Miroslav Žitnjak, rekao mi je nakon utakmice: “Hvala”. Kad poklonite nekom dva gola, iluzorno je pričati o bilo čemu – rekao je Sopić za MAXSport, koji je greške svoje momčadi etiketirao “dječjim bolestima”.

Foto: Sofascore za 24sata

U odnosu na prvu utakmicu finala Kupa na Maksimiru protiv Dinama, samo je Stjepan Radeljić počeo protiv Osijeka.
– Ne. Ne bih ništa mijenjao za ovu utakmicu. Ja znam kakva je situacija u svlačionici. Radimo sve zbog višeg cilja. Manje je od 72 sati do finala Kupa, imamo pet sati da se vratimo u Rijeku i krenuti sa sedam igrača koji počinju protiv Dinama – nije pametno.

Najavio je uzvrat s Dinamom na Rujevici u srijedu. Podsjetimo, prva je utakmica završila 0-0.
– Vidjet ćemo sutra tko će moći, tko neće. Imat ću jedanaest spremnih koji će protiv Dinama pokušati donijeti Rabuzinovo sunce – rekao je Sopić.
Pred kamerama MAXSporta nakon utakmice presretan je bio Zoran Zekić.
– Velik teret mi je pao s leđa. Vidjeli smo kako nam ovo puno znači. Ušli smo fantastično, zabili gol. Kasnije se Rijeka razmahala. Volio bih se boriti za više ciljeve sljedeće sezone. Igramo jako dobar nogomet, imamo prvog strijelca lige. Imamo se puno stvari za uhvatiti. Roko Jurišić je uz Ramona Miereza i Darka Nejašmića naš najkonstantniji igrač u ovih šest mjeseci. Sada se treba odmoriti, slijedi nam Varaždin i nadam se dobroj predstavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



Source link

Exit mobile version